Vi er med hele vejen

Vi guider jer sikkert frem mod de valg, der indfrier jeres digitale potentialer, og leverer en samlet løsning med udgangspunkt i jeres værdifulde kundedata 

Vores arbejde er baseret på dybe indsigter og velafprøvede metoder. Derved sikrer vi jer også et effektivt og konkurrencedygtigt forløb.

 

Kun det bedste er godt nok
Hos NexusOne har vi sat os for at være de bedste til at forstå og arbejde samlet med de tre grundingredienser, der skal til for at levere unikke digitale kundeoplevelser og værdiskabende digitale forandringer:

  • en klar forståelse af jeres forretning
  • et sikkert greb om jeres data
  • indsigt i de relevante teknologier
Image

Digital forretningsudvikling

Hos NexusOne har vi de skarpeste hjerner, når det gælder digital forretningsudvikling. Vel at mærke med en grundlæggende forståelse for koblingen til jeres kerneforretning og de udfordringer samt potentialer, der knytter sig til den digital forandring.

Vi leverer den rådgivning og stærke faglige analyse, der sikrer den rigtige ramme og retning for jeres digitale
forandring:

Digital Strategi
Konceptudvikling
Forretningsrådgivning
Projektledelse

Data er brændstoffet

Ved at indsamle og analysere relevante kundedata får I indsigt i jeres kunders behov og præferencer.

Vi er førende, når det gælder håndteringen og behandlingen af data. Den viden stiller vi til rådighed for jeres løsning og kan dermed lægge et ekstra lag på den digitale forandring.

Business Intelligence
Data Warehouse
Data Management
Data Integration

Teknologien er redskabet

Den eller de valgte teknologier skal bidrage til en smidig og intuitiv kunderejse. Hos NexusOne arbejder vores specialister derfor uafhængigt af teknologier og altid med øje for, hvilket valg der bedst understøtter jeres digitale forandring.

CRM
Marketing Automation
Digitale kundeportaler
Apps