Kun det bedste er godt nok

Hos NexusOne har vi sat os for at være de bedste til at forstå og arbejde samlet med de tre grundingredienser, der skal til for at levere unikke digitale kundeoplevelser og værdiskabende digitale forandringer: En klar forståelse af jeres forretning, et sikkert greb om jeres data og indsigt i de relevante teknologier:

Image
Forretning
Digital forretningsudvikling

Hos NexusOne har vi de skarpeste hjerner, når det gælder digital forretningsudvikling. Vel at mærke med en grundlæggende forståelse for koblingen til jeres kerneforretning og de udfordringer samt potentialer, der knytter sig til den digitale forandring.

Vi leverer den rådgivning og stærke faglige analyse, der sikrer den rigtige ramme og retning for jeres digitale
forandring:

Digital Strategi
Konceptudvikling
Forretningsrådgivning
Projektledelse
Image
Data
Data er brændstoffet

Ved at indsamle og analysere relevante kundedata får I indsigt i jeres kunders behov og præferencer.

Vi er førende, når det gælder håndteringen og behandlingen af data. Den viden stiller vi til rådighed for jeres løsning og kan dermed lægge et ekstra lag på den digitale forandring.

Vores specialister arbejder hjemmevant inden for alle relevante discipliner:

Business Intelligence
Data Warehouse
Data Management
Data Integration
Image
Teknologi
Teknologien er redskabet

Den eller de valgte teknologier skal bidrage til en smidig og intuitiv kunderejse og samtidig være forankret i en stærk systemarkitektur. 

Hos NexusOne har vores specialister indsigt i de relevante teknologier og arbejder altid med øje for, hvilket valg der bedst understøtter jeres forretning, bidrager til bedre brugeroplevelser og dermed reelt skaber den   kundecentriske tilgang, I efterspørger:

CRM
Marketing Automation
Digitale kundeportaler
Apps