Vi passer på os selv

Medarbejderudvikling og -trivsel er i højsædet hos NexusOne. Vi tror fuldt og fast på, at medarbejdere, der går glade på arbejde, skaber de bedste resultater ude hos kunderne. Derfor har vi fokus på, at alle hele tiden bliver endnu bedre til deres arbejde og har det godt. På vores kontor er tillid og sammenhold nøgleord.

Vi stoler på, at der bliver leveret. Vi tør give og modtage kritik, og vi ved, at i sidste ende kommer vi ikke i mål, hvis vi ikke holder sammen. Hos os er plejer død, og vi tør gå nye veje for at skabe de allerbedste resultater. Vi beskæftiger flere end 20 knaldhamrende dygtige medarbejdere.

Image
De bedste kolleger
Image
Højt til loftet
Image
Gode udviklingsmuligheder
Image
Tæt på metro og tog
Image
Den gode kaffe og populære frokostordning
Image
Stort ansvar og tillid til den enkelte
Image
Konkurrencedygtig løn og pension
Image
Faglige og sociale time out's

Vil du med på holdet?

Kan du se dig selv i vores stærke, passionerede og forretningsorienterede teknologiteam? Vi samler allerede på de bedste. Men lægger vægt på, at alle holder benene på jorden. Og vi vægter kompetencer, kemi og kerneværdier højest, når vi byder nye kolleger velkommen.

Selv om vores rejse næsten lige er begyndt, arbejder vi allerede i dag sammen med store og førende virksomheder inden for deres felt. Og vi er hele tiden på udkig efter talenter og stærke kandidater til vores hold.

Vil du være med blandt de bedste?

Tjek vores aktuelle stillingsopslag ovenfor, og send os din ansøgning, hvis du kan se et match. Vi afholder samtaler løbende – så lad os hellere høre fra dig i dag end i morgen.