Vi passer på os selv.

Medarbejderudvikling og -trivsel er alfa og omega for os. Vi tror på, at medarbejdere, der går glade på arbejde, skaber de bedste resultater ude hos kunderne. Hos os er plejer død, og vi tør gå nye veje for at skabe de allerbedste resultater. Vi er mere end 30 knaldhamrende dygtige kolleger. Og hver eneste en er nøglespiller på vores hold. Se og hør, hvad de selv siger om deres arbejde lige her:

Hov! du mangler at accepterer vores cookie- og privatlivspolitik før du kan se videoen.

WEB 6Z0A3814 Edit Nexusone

Vores værdier

Skarpe

I en digital virkelighed, der kan virke kompliceret, bruger vi vores skarpe analytiske indsigter til at stille de rigtige spørgsmål og stille helt skarpt på vores kunders udfordringer og behov – og levere de rette løsninger. Vi skaber kontinuerlig reel værdi for vores kunder.


Modige

”Det kan man ikke” er ikke en del af vores vokabularium. Vi har vilje, evner og finder løsningerne. Vi ved, vi kan finde vejen - og vi tør. Vi er kreative og går gerne mod strømmen, når de bedste og mest innovative løsninger skal skabes for vores kunder.


Uden filter

Vi har en klar og transparent tilgang til de udfordringer, vi møder. Vi siger tingene, som de er, uden filter – også når det kan føles ubehageligt. Ingen ”bull shit talk”, – men eksekverbare løsninger med fokus på resultater.


Sammenhold

Sammen er vi NexusOne. Vi bruger hinandens styrker, passer på hinanden og lykkes sammen. Vores flade organisationsstruktur gør, at alle kan tale med hinanden – om det svære og det nemme. Sammen er vi et kraftfuldt team.


Passion

Vi er drevet af udfordringer og af at overvinde dem. Vi tror på, at passion er en vigtig ingrediens, når man ønsker at vinde. Vi har passion for vores kunder og for vores virksomhed og dygtige kolleger.


Tillid

For os handler tillid om at give og om at tage plads. Vi tør give og modtage kritik. Det fører til personlig udvikling, involvering og samarbejde. Vi gør, hvad vi lover, er ærlige og tillidsfulde. Vi stoler på hinanden og på hinandens professionalisme og integritet.


Vil du være en del af et talentfuldt hold, hvor der er kort vej fra yngste til ældste og fra junior til senior.

...

Kom et skridt foran alle andre

Sign up til vores nyhedsbrev.

Sign up for at modtage kommunikation fra NexusOne. Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du har læst og accepterer vores privatlivspolitik