Videnstærk og erfaringstung medspiller på NexusOne-holdet

Mads er trådt ind på kontoret med en tung taske fuld af erfaringer og velgennemførte projekter inden for automatisering og effektivisering af forretningsprocesser via brug af data og machine learning. I taskens forrum har han også et ret overbevisende kompetencekatalog inden for datavisualisering, data warehousing samt scrum og agile processer liggende.

Han er ovenikøbet ved at fylde tasken med en HD fra CBS, så hans forretningsforståelse kommer helt på omgangshøjde med hans dybe viden inden for data, matematik og statistik, som oprindelig er hentet via DTU og TUM, det tekniske universitet i München.

Han har arbejdet med data siden 2014 i forskellige organisationer og som ekstern konsulent – men nu kan vi glæde os over at få Mads med på NexusOne-holdet, hvor han primært kommer til at arbejde i rollerne som data engineer og data scientist.

Men bare rolig. Trods den tunge teoretiske bagage, så er der også rigtig meget andet end data, der fylder i Mads’ liv. Han er familiefar med stort F og så elsker han at lave mad og nørde vin. Sådan rigtig nørde – på kurser, til smagninger og i godt vennelag. Og så for de fodboldinteresserede: Mads er Man U fan (så ved I det).

Kom et skridt foran alle andre

Sign up til vores nyhedsbrev.

Sign up for at modtage kommunikation fra NexusOne. Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du har læst og accepterer vores privatlivspolitik