Velkommen til tre digitale rockstars

21. september 2022

 

Midt i vores eufori og forberedelser til fusionen med Ambition fik vi tre nye kolleger, som selvfølgelig skal ha’ en stor virtuel krammer.

 

Det ville blive en meget lang liste, hvis vi skulle nævne alle deres kompetencer. Anders, Jesper og Magnus er indbegrebet af digitale rockstars. Med hver deres specialer – men alle tre med en dyb faglig indsigt, som vi allerede nyder godt af på forskellige projekter:

(fra venstre:)

  • Anders er professionsbachelor I software development og en dedikeret problemløser og irriterende god til at teste integrationer (og det kan man bare ikke gøre nok)
  • Magnus er cand. it og sidder blandt andet med CDP-løsninger men har også et godt øje til projektledelse og problemløsninger (den slags kan vi heller ikke få nok af).
  • Jesper har en master i Computer Science and Engineering med en særlig indsigt i Cyber Security (og den slags kan vi ikke få nok af)

 

(Anders tyvstartede faktisk, da han tidligere på året afsluttede sin praktik og hovedopgave her på Esplanaden. Og vi var ikke i tvivl om, at han skulle fortsætte på holdet).

 

Det er en fornøjelse at have alle tre med på vores videre rejse i NexusAmbition. Så derfor en alt for sen – men ikke mindre velment – velkomst til vores tre stærke data-drenge.

Kom et skridt foran alle andre

Sign up til vores nyhedsbrev.

Sign up for at modtage kommunikation fra NexusOne. Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du har læst og accepterer vores privatlivspolitik