Shortlistet i Danish Digital Award

Vi kan dårligt få armene ned. Blot to døgn efter, at vi landede en international finaleplads sammen med Air Greenland (> læs mere her), er vi blevet shortlistet i to kategorier ved Danish Digital Award.

Vi er pavestolte over nomineringerne i kategorierne Marketing Automation og Digital Architecture, som peger direkte på kernen af dét, vi gerne vil være kendte for. Og at vi så – kun godt et år efter, at vi slog dørene op til NexusOne – kan blande os i toppen af feltet af danske digitale konsulenthuse og bureauer er en blåstempling af kompetencerne i vores team, vores værdier og den tilgang vi har til vores kunders opgaver.

Vi har bidraget til Air Greenlands digitale transformation med både forretningsudvikling og teknisk implementering og har etableret et samlet data-økosystem, hvor flydende data i realtid har gjort det muligt at målrette indhold og tjenester specifikt til den enkelte kunde.

> Du kan læse mere om løsningen her

 

Kom et skridt foran alle andre

Sign up til vores nyhedsbrev.

Sign up for at modtage kommunikation fra NexusOne. Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du har læst og accepterer vores privatlivspolitik