Er trådt ind som frontend udvikler i vores MarTech-team

18. juni 2022

 

Nicklas Dupont strøg ind i vores MarTech-team tidligere på året og har siden leveret high performance UI/UX-arbejde til gavn for vores kunder. Han er en haj, når det kommer til frontend webudvikling og et bæst, når det gælder viden om nyeste teknologier.

 

I de seneste uger har han knoklet løs i et af vores teams, som har forberedt en stor go live for Air Greenland.

 

På eksamensbeviset står datamatiker – men en ting er uddannelse – noget andet er den søgen efter viden og ild, der bliver ved med at brænde. En af Duponts leveregler er ’Knowledge is power’. Så du skal ikke blive overrasket, hvis du finder ham fordybet i en fagartikel, i en best practise case eller i gang med et selvstudie og test af nye teknologier.

 

Selvfølgelig er det ikke kun HTML og CSS, der fylder i Duponts liv. Han er også i kategorien bæst, når han møder håndvægtene i fitten, og skal det være lidt mere hyggeligt, så er han spillende træner på herrefodboldholdet i Ørestaden If. Nåh ja – han er også DJ i sin fritid! Og så er han efter eget udsagn DIY-entusiast. Han skylder dog endnu at indvie os i resultaterne af ’gør det selv’-arbejdet.

Kom et skridt foran alle andre

Sign up til vores nyhedsbrev.

Sign up for at modtage kommunikation fra NexusOne. Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du har læst og accepterer vores privatlivspolitik