Maksimal ROI: Effektiv, målrettet og relevant Marketing Automation

Velkommen til NexusOne Morning live – 08.06.2022, hvor vi sammen med Agillic sætter spot på formlen for værdiskabelse med Marketing Automation og deler rundhåndet ud af eksperternes hands-on erfaringer.

 

Vi har fået Rasmus Houlind, Chief Experience Officer hos Agillic – og forfatter til bogen Make It All About Me: Leveraging omnichannel and AI for marketing success – til at præsentere Agillics model til at sikre værdiskabelse gennem Marketing Automation: Hvilke KPI'er bør man tracke? Hvad skal man bygge? Og hvad kræver det?

 

Vores egen Marketing Automation Lead, Bo Reenberg, tager os derefter med ind i nogle af Agillics unikke features og kommer med konkrete tips og tricks til brugen af automatiserede templates, der effektiviserer arbejdet med Marketing Automation. Det bliver ren lykke for alle, der sidder med Agillic til hverdag ;)

 

Vi runder af med en sneak peek, hvor Agillic løfter sløret for nye features, der rulles ud i den kommende tid.

 

Tilmeld dig NexusOne Morning live her og få to timers faglig sparring, nye indsigter og godt netværk foræret, inden arbejdsdagen for alvor begynder.

 

We bring digital visions live.

 

Arrangement: 

 

Esplanaden 8C, 4 tv 1263 København K
Onsdag d. 8 Juni, klokken 09:00 - 11:00  

Borenberg V2
Rasmushoulind V2


NexusOne Morning live er to timers vidensdeling og netværk. Om morgenen, så du kan komme videre på arbejde. Klogere og klar til at løse dagens udfordringer.

NexusOne Morning live er målrettet dig, der arbejder professionelt i det digitale space og ønsker at møde de skarpeste digitale hjerner.

Vi dykker ned i aktuelle og relevante emner inden for fremtidens datadrevne forretninger. Og vi kombinerer faglige indsigter med konkrete og praktiske øvelser, tips og tricks.

Tilmeld dig Morning live

Ved at udfylde denne formular tilmelder du dig Morning live og giver samtykke til at have læst og accepteret vores privatlivspolitik samt at modtage vores nyhedsbrev.