Skal være med til at sikre kvalitet og fremdrift i vores leverancer

10. maj 2022

 

Vi har hentet Lasse ind på NexusOne-holdet i en nyoprettet stilling for at sikre kvalitet og effektivitet i vores leverancer – også når vi vokser. Og med et stærkt bagkatalog i ledelse, forretningskontrol og projektledelse, har Lasse allerede sat sig solidt i cockpittet, og arbejder tæt sammen med team leads og kundeansvarlige. 

 

Man kommer ikke udenom, at han er ’vokset op’ i en helt anden branche – nemlig banksektoren, hvor han i de seneste 16 år har været ansat i Banque Internationale á Luxembourg’s danske afdeling (BIL Danmark).

 

Med en Cand. Merc. i finansiering og regnskab suppleret med en Master i ledelse, har han boltret sig i forskellige lederstillinger og i bankens direktion. Men vi var så heldige, at Lasse var med til at sælge BIL’s danske portefølje til en anden bank, så han fik øje på – og tid til – en helt anden branche. Og det blev os!

 

Stillingen som operations manager er ny i NexusOne og afspejler, hvordan vi hele tiden søger at optimere vores team i takt med, at vi vokser.

 

Som en klassisk bankmand, har Lasse vist sig som en af de førende til vores ’Formal Fridays’, hvor han ingen problemer har med at binde sit slips. Korrekt!

 

Man skal i øvrigt også stå tidligt op, hvis man skal løbe om kap med Lasse. Bag hans venlige og imødekommende ydre gemmer han på et rigtigt konkurrencemenneske. Og han holder sig i form (og stiller gerne op) i alle slags sport – løb, cykling, bordtennis…

 

Vi er glade for, at det lykkedes os at få Lasse ombord. Og vi glæder os vildt til at blive udfordret og udvikle vores processer og arbejdsgange.

Kom et skridt foran alle andre

Sign up til vores nyhedsbrev.

Sign up for at modtage kommunikation fra NexusOne. Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du har læst og accepterer vores privatlivspolitik